Videxio - it’s video as a service

Videxio - it’s video as a service

Videxio sin tjeneste for profesjonell videokonferanse betyr slutten for komplekse og dyre serversystemer med høye driftskostnader, uten å gå på bekostning av lyd- og bildekvaliteten man forventer fra et dedikert videonettverk.

Profesjonell videokonferanse har tidligere vært forbundet med store investeringskostnader i serverutstyr og dermed forbeholdt større selskaper. Med økt tilgang på høyhastighets internettforbindelse og lavere kostnader på datatrafikk blir det mer og mer aktuelt også for mindre selskaper å koble seg til på video.
Mange har kunder i store selskaper, så å kunne knytte seg til disse på video kan være et viktig ledd i å bedre leveransen til disse.

Ved å levere videokonferanse som en tjeneste, gjør Videxio det mye letter for organisasjoner av alle størrelser å komme igang med videokommunikasjon.
Automatisk oppsett av video-endepunkt og abonnement som enkelt kan forflyttes mellom større møteromsløsninger og bærbare enheter gjør tjenesten attraktiv for selskaper med ansatte som jobber fra kontoret, hjemme og i felten.
Man får det høyoppløselig audio-visuelle bildet man ville forventet fra et profesjonelt møteromssystem, med portabiliteten til enklere løsninger. Alt i én tjeneste.

Les mer om Videxio